Invulling van de laatste plekken voor de groep en vervanging

We hebben de formatie en vervanging voor het komende schooljaar rond.

Groep 1/2a:

Naast Lies zal Annemiek Schepers (nieuw voor onze school) de groep op vrijdag les gaan geven. Mocht Lies na de vakantie nog niet voldoende hersteld zijn, dan zal Annemiek de eerste weken de groep 5 dagen nemen.

Groep 3:

Naast Klaske zal Marieke (al bekend op onze school) twee dagen de groep les gaan geven als vervanging voor Jolanda.

Groep 4:

Naast Margriet zal Marieke (al bekend op onze school) de groep 2 dagen les gaan geven als vervanging voor Jolanda. Eén dag als vervanger voor Jolanda, en één dag in de reguliere aanstelling.

Groep 5:

Corrie zal aan het begin van het schooljaar vervangen worden door Stephanie (al bekend op onze school). Jan Paul zal de groep 1 dag les geven.

Vakantierooster 2020 - 2021

Hier vindt u het vakantierooster voor het schooljaar 2020 - 2021

Ouderapp foto’s gaan eraf

Ieder jaar starten we met een lege ouderapp. Dit houdt in dat de foto’s verwijderd worden. U kunt de foto’s downloaden tot 29 juli. Volgend jaar komen de nieuwe foto’s hier te staan.