Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen

Uw kind wil graag op een sport? Of op dans- of muziekles? Wanneer hiervoor thuis te weinig geld is, kunt u via het Jeugdfonds Sport & Cultuur een vergoeding krijgen.

Wij werken als school samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur!

We vinden het belangrijk dat alle kinderen op onze school aan sport en/of cultuur kunnen doen! Sporten, dansen, muziek maken of creatief bezig zijn is goed voor uw kind. Maar soms te duur voor gezinnen met een laag inkomen. Samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur maken we het mogelijk dat kinderen tussen de 0 en 18 jaar uit financieel minder draagkrachtige gezinnen kunnen meedoen. Dit kan door een aanvraag te doen via Jan Paul.

Het Jeugdfonds betaalt vervolgens het lesgeld of de contributie rechtstreeks aan de sportvereniging of cultuuraanbieder. In sommige gevallen kunt u ook een aanvullende waardebon voor sportkleding, attributen of de huur van een instrument krijgen.

Meer info op www.jeugdfondssportencultuur.nl/groningen

Via de leerkracht van uw kind of via Jan Paul kunt u een aanvraag doen.