Kerstviering op school, ouders welkom

Kerstviering op school, ouders welkom

Donderdagavond 20 december zullen we met de kinderen Kerst vieren. We zullen dit jaar in de eigen groep gaan dineren. Daarnaast willen we de ouders ook iets aanbieden.

Tijdens het kerstdiner van de kinderen op 20 december van 17.30 uur tot 19.00 uur, is dit jaar wederom de mogelijkheid voor de ouders om op school te blijven om gezellig samen het jaar af te sluiten onder het genot van een stamppotbuffet.

In alle groepen wordt het diner in overleg met de kinderen samengesteld. Wanneer u denkt dat u een gerecht klaar kunt maken, kunt u dat bij de leerkracht van uw kind aangeven. Vanaf kwart over vijf kunt u het eten komen brengen.

Omdat we graag willen weten op hoeveel ouders wij kunnen rekenen vragen wij jullie het strookje dat uw kind heeft meegekregen in te vullen en z.s.m. weer in te leveren. Graag uiterlijk 12 december.

Wilt u ook aangeven of u alleen komt of dat vader en moeder beide komen? En ook of een jonger broertje of zusje meekomt?

Schoolfruit 13, 14 en 15 december

Welk fruit krijgen we deze week?

Actie voor de Voedselbank.

Ook dit jaar zamelen we voedsel in.