Mondkapjes in het schoolgebouw

Iedereen boven de 14 jaar draagt verplicht een mondkapje op de gang.

Leerlingen van groep 6, 7 en 8 krijgen het dringende advies om op de gang een mondkapje te dragen. Het is slechts een advies, maar wij zouden het echter zeer op prijs stellen wanneer de kinderen uit groep 6/7/8 op de gang wel een mondkapje dragen. Het gaat alleen om de “loop”momenten. Wanneer ze op de gang zitten en werken mag het mondkapje weer af. Mocht uw kind zijn of haar mondkapje langer op willen houden mag dit natuurlijk. Op school zijn mondkapjes aanwezig voor iedereen die geen mondkapje bij zich heeft en er toch een op moet (volwassenen) of wil (leerlingen).