SOOOG MAGAZINE 2020 - OKTOBER

SOOOG MAGAZINE 2020 - OKTOBER

In dit ‘corona-themanummer’ van het SOOOG magazine leest u alles over de ontwikkelingen op onze scholen. Over de positieve dingen die we kunnen leren van de coronacrisis waar het gaat om onderwijsvernieuwing, over de ervaringen van kinderen en ouders tijdens de lockdown, en over de noodzaak kinderen te blijven verwonderen, juist in deze tijd.

De afgelopen periode heeft van iedereen veel gevraagd. En de toekomst blijft onzeker en spannend. Toch zijn we met elkaar vol goede moed aan het nieuwe schooljaar begonnen. We houden ons uiteraard aan de protocollen en adviezen van het RIVM en we hebben draaiboeken gereed voor het geval we opnieuw tijdelijk moeten terugvallen op onderwijs op afstand. Maar we houden ook de moed erin. Met elkaar zullen we deze crisis het hoofd bieden.

Bijlage(n)/downloads

SOOOG MAGAZINE - jaargang 7 / nummer 2 / oktober 2020 (PDF)

Zakelijke ouderavond gaat niet door

Vanwege de geldende beperkingen omtrent het Covid-19 virus gaat de zakelijke ouderavond vanavond niet door.

Naschoolse activiteiten

Op woensdagmiddag wordt iedere week een sportactiviteiten georganiseerd in de sporthal bij school.

Leerkracht met klachten voor de groep

Wanneer een leerkracht lichte klachten heeft die aan Covid-19 gerelateerd kunnen zijn, moet hij of zij thuis blijven en mag dus geen les geven.