SOOOG Magazine februari 2018

• Onderwijs kent verschillende aandachtsgebieden, vakgebieden, facetten, benaderingen, het is uiterst veelzijdig. Dat vraagt veel van de mensen die in het onderwijs werken. Je moet haast een duizendpoot zijn en veel interesses hebben. Maar het is gelijktijdig ook uitermate boeiend en geen moment hetzelfde. De afwisseling is groot en het is enorm stimulerend om te zien dat we met kinderen vorderingen kunnen maken in hun ontwikkeling. Iedere dag opnieuw zijn onze medewerkers bezig met diverse onderwerpen en onderdelen waarbinnen de ontwikkeling centraal staat. Verveling is niet aan de orde. Natuurlijk moet je het allemaal wel doen, het vraagt veel van je. Waardering is dan zeker op z’n plaats en zou ook altijd beter kunnen en moeten.

Bijlage(n)/downloads

Kinderen van groep 5/6, 7 en 8 vrij op woensdag 6 maart

Op woensdag 6 maart wordt een stichtingbrede bovenbouwdag georganiseerd. De leerkrachten van de Noordkaap zullen hierbij aanwezig zijn. Omdat het onmogelijk is voor alle scholen inval te vinden op die dag zullen de kinderen van de groepen 5/6, 7 en 8…

Schoolfotograaf, datum aangepast.