Video afscheid juf Lies

De video die is gemaakt tijdens de voorstelling als afscheid van juf Lies is klaar en kunt u op Youtube vinden. Op de ouderapp (Mijn school) kunt u de link naar de film van de groep van uw kind vinden. De link werkt soms niet via de ouderapp. U kunt dit oplossen door via het ouderportaal in te loggen. Dit kan via de ouderapp en is de eerste optie achter de streepjes: “Naar het ouderportaal”.

Mocht het nog steeds niet lukken, wilt u dan een mail sturen naar Jan Paul, graag de naam van uw kind en de groep vermelden.