Zelftesten groep 6/7/8

De zelftesten voor de leerlingen van groep 6, 7 en 8 worden wekelijks uitgedeeld. Het advies vanuit de overheid is om twee keer per week te testen vanaf groep 6. Niet alleen bij klachten, maar juist ook preventief. Als school leveren wij de testen. Wij gaan niet de uitslag vragen of op onze leerlingen (zachte) dwang uitoefenen om ze af te nemen.

Mocht uw kind positief testen is het advies om een afspraak bij de GGD te maken voor een nauwkeurigere test. Na een positieve zelftestuitslag mag uw kind ook niet meer op school komen. Kinderen met milde klachten en een negatieve zelftest mogen wel op school komen.

Iedere week krijgen de kinderen op vrijdag 2 nieuwe tests mee voor de komende week.